Викенд кој не се пропушта! Mastercard cashback на сé!

Епа драги наши Групери, се ближи крајот на специјалните Групер викенди полни со изненадувања! Сите до сега го следеа златното викенд правило “Кај и да си, за викенд на Grouper да си” и по 4 викенди подоцна, се продадоа рекорден број купони, Груперци си ќарија cashback во торбичка, ви дадовме екстра причини да се радувате за викенд и се поттикнаа двојно повеќе викенд насмевки!

Првиот викенд го почнавме празнично – велигденско – шарено, баш како што му доликува на еден старт! Вториот сите уживаа во специјалната продавница „Сé за 99 ден.“, третиот царуваа најпродаваните најјаки зделки по екстра ниски викенд цени и четвртиот се грижевме за вас и вашето здравје цели 5 дена! И најслаткото, 2 викенди по ред уживавте во cashback во торбичка, за секое купување на викенд зделките со Mastercard картичка!

Почнавме јако, значи и крајот треба да биде со тоа темпо! Затоа овој викенд одиме All in, со спектакуларен крај >>> Cashback на сите зделки од сите категории!

Старт: 05.05. (или 04.05. на полноќ)
Времетраење: само 48ч.
Тема: Нема тема. Сé е на попуст!
Главно: Со секое купување со Mastercard картичка на било која зделка следува cashback

Викендов, за секоја купена зделка со Mastercard картичка, добивате cashback во вашата Групер торбичка! Торбичката е вашиот Групер новчаник, тој ви се полни со пари и може да си ги искористите кога сакате и за која зделка сакате!

Колку cashback?
Зделки од секција Услуги → 9% cashback
Зделки од секција Производи → 6% cashback
Зделки од секција Патувања → 3% cashback

Цел викенд купувајте со Mastercard и добивајте cashback! Или може да го сметате тоа дека е екстра попуст, а се всушност пари кои ќе ви се вратат во торбичка за идни купувања!

И секако, ако не сте дома за викенд тука е мобилната апликација со која на само еден клик од каде и да сте викенд зделка ќе си “фатите”– и попустот ќе си го искористите кога ќе се вратите! А да, и cashback-от! 🙂

Дали најубавото е оставено за крај одлучете вие, а ние со радост и возбуда го чекаме и последниот петти викенд, но и работиме на следната Grouper акција!

Ве сакаме,
Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper