Вклучете го вашиот бизнис во Дестинација Македонија

Најголемата кампања за поддршка на домашниот туризам и промоција на убавините на Македонија започнува!

Традиционално 7ма година по ред, преку партнерство со 100+ домашни хотели, вили, ресторани и сместувачки капацитети, ги поттикнуваме домашните туристи да ја прошетаат и истражат својата земја Mакедонија! 
Займ без процентов на карту.

Вклучете се и вие со вашиот бизнис во најголемата кампања за домашни патувања на овој ЛИНК

Што добивате:

  • Масовна промоција на вашиот сместувачки капацитет до над 300.000 посетители.
  • Персонализирана кампања за вашиот бренд од искусен маркетинг тим
  • Комплетен брендинг и промоција на нашите социјални медиуми

Стапете во контакт со нашиот тим, попoлнете ја следната ФОРМА

Кампањата Дестинација Македонија се реализира со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка преку Програмата за зголемување на пазарната вработливост.

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead