Weekend Educational Courses – online едукација со најниски цени!

Ако мислевте дека големото Weekend Shopping лудило заврши, brace yourself за уште едно груперско доживување по неодоливо ниски цени и екстремно високи попусти.

Како огромен поддржувач на знаењето, науката, учењето и новите вештини, Grouper ја смисли темата за овој викенд! Овој викенд е за умните глави, за ненаситните од знаење, за оние што знаат дека учењето е ин, знаењето е моќ, а smart is the new sexy!  

Паметни наши Групери, овој викенд го прогласуваме за Weekend Educational Courses!

edulinkedin2

Учењето не било никогаш полесно, подостапно и позабавно…

  • Овој викенд 06.05 и 07.05.2017
  • Над 50 зделки за онлајн курсеви
  • Екстра цени и попусти до 99%
  • Само 48 часа

Зграби ги омилени курсеви онлајн, “поднови” се со нов skill, стани новиот Cake Boss, супер кул Cocktail Maker или профи маркетинг гуру од удобноста на твојот дом на само еден клик.

Признаваме дека сме горди што можеме да го доближиме светскиот тренд на e-learning до секој од вас и да ја разбудиме неисцрпната жед за знаење и тоа по супер цени.

Ве испраќаме со старата добра: “Знаењето е единственото богатство што никој не може да ти го земе“.

Ве сака вашиот Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper