Жан Митрев Клиника се грижи за твоето здравје!

Време е да те потсетиме дека дека здравјето и грижата за себе треба да ти е прв и единствен приоритет.

Водејќи се според вечната максима “никогаш не е доцна за промени во животот”, сметаме дека сега е вистинско време да отидеш на превентивен преглед или да ја направиш анализата која веќе подолго време ти стои во листата со работи што сакаш да ги направиш!

Затоа ти нудиме голем број на специјалистички прегледи кај нашиот долгогодишен премиум партнер – Клиника Жан Митрев!

Искористи го попустот до 47% на над 20 специјалистички прегледи по твој избор.

Избери преглед:
Гинеколошки преглед3,000 ден. 1,990 ден.
Специјалистички ОРЛ преглед3,000 ден. 1,990 ден.
Специјалистички педијатриски преглед3,000 ден. 1,990 ден.
Флеболошки преглед2,500 ден. 1,850 ден.
Психијатриски преглед3,000 ден. 1,500 ден.
Ехо на тироидеа3,000 ден. 1,990 ден.
Ендокринолошки преглед3,000 ден. 2,090 ден.
Колоноскопија со анестезија19,000 ден. 13,900 ден.
Гастроскопија со анестезија19,000 ден. 13,900 ден.
ЦТ глава и врат со каротиди (МСКТ)15,500 ден. 11,900 ден.
ЦТ долни екстремитети (периферија)15,500 ден. 11,900 ден.
ЦТ Виртуелна колоноскопија15,500 ден. 11,900 ден.
МР нативна серија15,000 ден. 10,900 ден.
Магнет на срце25,000 ден. 19,900 ден.
Магнет на цел р’бет25,000 ден. 16,900 ден.
Магнет на матка со контраст18,000 ден. 11,690 ден.
Магнет на дојки18,000 ден. 11,690 ден.
Остеодензитометрија Дексаскен3,500 ден. 2,350 ден.
Невролошки преглед3,000 ден. 1,990 ден.
Ортопедски преглед3,000 ден. 2,090 ден.
2Д Мамографија3,500 ден. 1,990 ден.
3Д Мамографија5,500 ден. 2,890 ден.

*Детален опис за прегледите можеш да најдеш тука.

Здравјето е примарно општо добро!